PAM! naix en 2013 amb l’objectiu d’exercir com a aparador i eina de llançament per als projectes de creació artística dels estudiants del Màster en Producció Artística, el Màster en Arts Visuals i Multimèdia, el Màster en Gestió Cultural, el Màster en Conservació i Restauració de Béns Culturals i el Màster en Humanitats Digitals de la Universitat Politècnica de València.

Aquest projecte, coordinat des del Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Belles Arts UPV, s’ha  convertit en un pont entre la formació artística i la realitat d’aquest mercat. L’alumnat pot participar tant des del marc de diferents assignatures com de manera autònoma i implicar-se com a voluntari en la gestió i coordinació del festival.

Es compon de tres convocatòries: PAM!, ShortPAM! i Transportar-te.

PAM!24 tindrà lloc del 20 al 24 de maig de 2024. El procés per a poder participar en qualssevol de les tres convocatòries de PAM! consta de dues parts: la PREINSCRIPCIÓ i la INSCRIPCIÓ.

La PREINSCRIPCIÓ és la mateixa per a les tres convocatòries, en aquesta només necessitem que completeu les vostres dades bàsiques en el formulari en línia que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Estarà oberta del 20 de febrer a l’1 de març de 2024.

La INSCRIPCIÓ és diferent per a cadascuna de les convocatòries. Heu de llegir detingudament les bases de cadascuna i presentar la documentació requerida en el termini i lloc que s’indique.

PREINSCRIPCIÓ

20 FEBRER – 1 MARÇ. OBERT TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ.

4 DE MARÇ. ES PUBLICARÀ EN LA PÀGINA WEB DE CULTURA LA LLISTA D’ESTUDIANTS  PREINSCRITS.

5 – 7 DE MARÇ. OBERT TERMINI PER A NOTIFICAR ERRATES O OMISSIONS PER C/E A L’ADREÇA vcbbaa@upv.es

8 DE MARÇ. ES PUBLICARÀ EN LA PÀGINA WEB DE CULTURA LA LLISTA DEFINITIVA DE PREINSCRITS.

Cada estudiant realitzarà una única sol·licitud de preinscripció, en què indicarà a quines convocatòries desitja concórrer (PAM!, ShortPAM!, Transportar-te).

Tots els estudiants preinscrits seran incorporats en TEAMS a l’equip PAM!24.

INSCRIPCIÓN