Bombas Gens

La UPV i la Fundació Per Amor a l’Art uneixen forces per a fer projectes junts

14 de juny del 2019

 

El rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora, i la vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art, Susana Lloret, van signar el 14 de juny del 2019 un conveni per a posar en marxa projectes conjunts a través de la Facultat de Belles Arts. L’acte va tenir la presència de José Luis Cueto, vicerector d’Alumnat, Cultura i Esport; José Galindo, degà de la Facultat, i Sonia Martínez, coordinadora d’Activitats Culturals i Educatives de la Fundació.

 

Al final de l’acte, el rector Francisco Mora va declarar que “de moment, estem parlant que els nostres alumnes puguen tenir un primer contacte amb un espai expositiu de referència com ara Bombes Gens, que coneguen la rebotiga d’aquest centre artístic que, en tan poc de temps, s’ha situat a l’avantguarda del món. Però és veritat que aquesta signatura obri les portes de futurs acords per a engegar projectes més ambiciosos”.

 

Per la seua banda, la vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art, Susana Lloret, ha explicat que “des de la nostra fundació, donem molta importància a la recerca i la formació entorn de la col·lecció Per Amor a l’Art, la difusió i les activitats que organitzem relacionades amb aquesta col·lecció. Per això, considerem que el conveni que avui signem pot ser realment fructífer per a les dues parts. A més, segueix la línia de la Fundació d’establir col·laboracions entre l’àmbit públic i privat perquè estem convençuts que sumant esforços, s’arriba més lluny”.

 

Vegeu la notícia original