Transport]ART[e 22

Dins del programa PAM!22, la Facultat de Belles Arts UPV en col·laboració amb EMT València posa en marxa la convocatòria Transport]ART[e. Amb aquesta iniciativa, la Facultat de Belles Arts s'uneix a EMT València per a convertir l'autobús, les seues parades i marquesines en un espai on l'art conviu amb els viatgers.

D'aquesta manera, EMT València ofereix un lloc de trobada casual en què s'obrin possibilitats de troballes i descobriments al marge dels canals habituals en els quals se situa l'art i la comunicació convencional i la Facultat de Belles Arts mostra, més enllà del campus universitari, el seu potencial i capacitat per a produir i acostar l'art i la cultura a la societat, en arribar-hi en trobades casuals i rutes quotidianes, que mostren amb ella les seues possibilitats d'acció i proximitat.

Per a PAM!22 s'han seleccionat les propostes dels estudiants següents, que romandran als serveis de l'EMT els mesos de maig i juny de 2022:

Artistes seleccionats:

  • Volverán a sonar. Maria Barrera Castell.
  • Bodyrapes. Blanca Ayala.
  • Poemas de amor en la nube. Pepe Reyes Caballero.
  • Entredós. Carla Pérez Fuentes.
  • Diarios del bus. Alba Gómez, Alicia Zomeño, Noemi Sánchez, Noelia Prada, Érica Barattin, Francesca Angelini, Carlota García, Paula Romero, Paula Folgado, Ivan Lorea, Víctor López, Víctor Rubio, Yu Xin Yin, Natalya Grypas i Salva Antón.

Volverán a sonar
Maria Barrera Castell

Bodyrapes
Blanca Ayala

Poemas de amor en la nube
Pepe Reyes Caballero

Entredós
Carla Pérez Fuentes

Diarios del bus
Alba Gómez, Alicia Zomeño, Noemi Sánchez, Noelia Prada, Érica Barattin, Francesca Angelini, Carlota García, Paula Romero, Paula Folgado, Ivan Lorea, Víctor López, Víctor Rubio, Yu Xin Yin, Natalya Grypas y Salva Antón.