PAM!22 a la Facultat de Belles Arts UPV

PAM!22 X Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia és una iniciativa organitzada des del Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la UPV, destinada a l’alumnat dels quatre màsters oficials que s’imparteixen en aquest centre i que compta amb la col·laboració de la Fundació Hortensia Herrero, EMT-València, la Filmoteca-València i l’IVAM.

La comissària de la mostra, Laura Silvestre García, ha explicat que des de la primera edició de PAM! l’any 2013 s’ha consolidat com una aposta per mostrar a la societat valenciana la producció artística més jove desenvolupada des de la universitat pública. D’aquesta manera, s’ha presentat la institució acadèmica no solament com a espai d’aprenentatge, sinó també com a lloc d’investigació i producció cultural que s’exposa a la mirada de l’interessat, i que ofereix un lloc per a la comunicació de l’art.

Així mateix, cada convocatòria de la Mostra PAM! ha tingut per objecte regular el procés pel qual un jurat de reconegut prestigi, integrat per diferents agents del món de l’art i la cultura valencians, selecciona els 10 estudiants que passaran a formar part de la Mostra PAMPAM! en un espai expositiu de la ciutat de València. Aquesta mostra tindrà lloc un any després, quan l’alumnat diplomat ja ha iniciat un període de professionalització fora del recinte universitari, en què la Facultat de Belles Arts vol continuar sent activa, just en el moment que necessiten un especial suport. A aquest fi, per a la Mostra PAMPAM! els 10 artistes seleccionats generen projectes artístics específics per a un espai expositiu, que compten amb ajudes per a la producció d’obra i amb un catàleg de l’exposició.

El jurat de la present edició de PAM!22 està format per: Olga Adelantado (Directora Galeria Luis Adelantado), Alba Braza (Comissària), Johanna Caplliure (Crítica d’art), José Luis Clemente (Professor del màster en Producció Artística de la UPV), Nuria Enguita (Directora de l’IVAM), Pepe Galindo (Degà de la Facultat de Belles Arts UPV), Alejandra Gandía Blasco (Col·leccionista), Francisco Martínez Boluda (Col·leccionista), Javier Molins (Fundació Hortensia Herrero), Marina Pastor (Professora del Màster en Arts Visuals i Multimèdia UPV), Rosa Santos (Directora Galeria Rosa Santos) i Laura Silvestre García (Comissària PAM!22).

Estudiants participants: Encarnacion Albert Bosch, Natalia Alcolea Sánchez, Sofía Alemán Arozena, Paola Aparici Lozano, Silvia Binda Heiserová, MARIA BLAZQUEZ MATEOS, Lucía Cassiraga, Sara Castell Pérez, Roberto Català Nacher, Miquel Alexandre Corell Tronchoni, Alfonso Del Moral Sanchez, Carla del Río Emper, Maria Doménech Safont, Marta  Escrig Gresa, Mar Fernández de las Heras Osés, Estela Ferrer Peraire , Paula Folgado Linuesa, Sabrina Ayelen Fonseca, Francisco Javier Galán Hurtado, Carlota García Rosauro, Arianne Garrido Quilis, Eleni Giannadaki, Jonathan Leandro Gomez Mora, Miguel Manuel Hernández Aguelo, Leonardo Jiménez Iglesias , Lucia Juan Sánchez, Natalia Kotava, Irene Lázaro Aladrén, Sarai León Castillo, Lidia Llamas Rutanen, Eva López Povedano, Iván Ezequiel Lorea, Sara Marhuenda Barberá, Cristina Martin Lizama, Carla Marzán Gutiérrez, Rocío Molero Simón, Maria Montagudo Cano, Milaniza Montalvo, Aina Monzó Puig, Carla Morte, Celinda Clara Ojeda González, Sergio Olmeda Murgui, Anastasiia Onikiienko, ALEJANDRA OROZCO FALCONI, Roberto Otero, Àngels     P. Núñez, Josep Manel  Pascual Bafaluy, Claudia Pastor Tomas, Inmaculada Peiró Arnau, Esther Penadés Soler, Alejandro Perales Partal, Carla  Pérez Fuentes , Maria  Perez Requena, Toni Perez trillo, Jesús Joaquín Poveda Mora, Alexander Pozo Barcenilla, Alba Ramos Cortés, Miguel Rangil, Jose (Pepe) Reyes Caballero, Esteve Ribera Torro, Gabriela Rivera Lucero, Ignacio Rivoira González, Alejandro Robaina Vera, Carlos Romano Cruz, Pablo A. Rubio Gil-Orozco, Miguel Rubio Tapia, Luis Salvador Bueno, Blanca Sánchez Ayala, Lucía Sanz Montávez, María Susinos Sancho, Paula Tarrio, Jowita Tyszka, Xavier Urrios Henares, Antonio Vargas, Diego Vidal Míguez, Carlos Villanueva Martinez, Arina Zamyslova, Alicia Zomeño Baeza

Obertura PAM!22 dimarts 24 de maig a les 9.30 h a la Facultat de Belles Arts UPV

L’obertura de la Mostra PAM!22 serà el dimarts 24 de maig a les 9.30 h, moment en què es constituirà el jurat a la Facultat de Belles Arts i passarà a visitar totes les obres exposades als diferents espais del centre.

Alumnes seleccionats per a PAM!PAM!23:

 • Yacimiento METAGEOLÓGICO. Leo Pum.
 • Fotografías de un lugar sin tiempo. Aina Monzó.
 • CONTRA-DESBORDE. Claudia Pastomas.
 • Informe de camarera. Alejandro Robaina.
 • Desplazamientos sobre la idea de imagen-paisaje. Sofía Alemán.
 • Pañuelos para (no) llorar. Paula Tarrío.
 • En los picos de muchas curvas. Lucía Sanz.
 • #woman critical interface. Silvia Binda.
 • Yo somos: autorretrato pictórico de alteridades. Alfonso del Moral.
 • Entretanto. Sara Marhuenda.

Artistes suplents:

 • 9 de espadas. Toni Pérez Trillo.
 • Mehr Licht!. Marta Escrig.

TRANSPORT]ART[E 2022 EN EMT VALÈNCIA

Maig-juny 2022.

Dins del programa PAM!22, la Facultat de Belles Arts UPV, en col·laboració amb EMT València, posa en marxa la convocatòria Transport]ART[e. Amb aquesta iniciativa, la Facultat de Belles Arts s’uneix a EMT València per a convertir l’autobús, les seues parades i marquesines en un espai on l’art conviu amb els viatgers.

D’aquesta manera, EMT València ofereix un lloc de trobada casual en què s’obrin possibilitats de troballes i descobriments al marge dels canals habituals en què se situa l’art i la comunicació convencional i la Facultat de Belles Arts mostra, més enllà del campus universitari, el seu potencial i capacitat per a produir i acostar l’art i la cultura a la societat, per a arribar-hi en trobades casuals i rutes quotidianes i mostrar-n’hi les possibilitats d’acció i proximitat. Per a PAM!22 s’han seleccionat les propostes dels següents estudiants, que estaran als serveis de l’EMT els mesos de maig i juny de 2022:

 • Volverán a sonar. Maria Barrera Castell.
 • Bodyrapes. Blanca Ayala.
 • Poemas de amor en la nube. Pepe Reyes Caballero.
 • Entredós. Carla Pérez Fuentes.
 • Diarios del bus. Alba Gómez, Alicia Zomeño, Noemi Sánchez, Noelia Prada, Érica Barattin, Francesca Angelini, Carlota García, Paula Romero, Paula Folgado, Ivan Lorea, Víctor López, Víctor Rubio, Yu Xin Yin, Natalya Grypas y Salva Antón.

SHORTPAM! A LA FILMOTECA VALÈNCIA.

Dimecres, 25 de maig a les 12.00 h.

L’objectiu de ShortPAM! és fomentar la creació d’obres audiovisuals artístiques en l’àmbit universitari, difondre-les i fer-ne partícip la societat valenciana, a partir de la projecció de les obres videogràfiques realitzades per estudiants del Màster en Producció Artística i el Màster en Arts Visuals i Multimèdia a la Filmoteca València. Per a ShortPAM!22 s’han seleccionat les obres audiovisuals dels següents estudiants, sobre la base de la seua qualitat i interès:

 • Karta: 30 céntimos. Maria Blázquez.
 • La saturación del exceso. Arianne Garrido.
 • Texto. Silvia Binda.
 • Not everything is pink or blue. Blanca Ayala.
 • Sendero en diálogo. Jowita Tiszka.
 • Informe de camarera. Alejandro Robaina.
 • Otro más. Roberto Otero.
 • Plan de estrategia – mover el escombro, técnicas para entorpecer a una Constructora. Clara Lledó
 • Videopaisajes de un lugar sin tiempo. Xavier Urrios.

LA PORTA D’ACCÉS A L’INVISIBLE

Dimecres, 25 de maig, a les 17.00 h a la Facultat de Belles Arts. Edifici 3N. Aula B-0-1

Presentació de la revista Big Sur i llançament de la convocatòria del primer concurs Big Sur sèries de disseny gràfic i il·lustració

Ponent: Antonio López, escriptor i director de la revista.

Modera: Juan Bautista Peiró. Catedràtic de Pintura de la UPV.

Esta entrada ha sido vista por 1166 visitantes.