MIRALLS

Exposició col·lectiva dels alumnes de l'últim curs del grau de Belles Arts.

EXPOSICIÓ EN ESPAI [VITRINA]

L'exposició s'inaugura el 5 de maig de 2022 a les 14.00 h a l’Espai En Vitrina de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles i estarà disponible fins al dia 12 de maig.

L'exposició s'inaugura el 5 de maig de 2022 a les 14.00 h a l’Espai En Vitrina de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles i estarà disponible fins al dia 12 de maig.

La Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València acull l'exposició col·lectiva Miralls en què participen quaranta-nou alumnes de l'últim curs del grau en Belles Arts. La mostra naix com una proposta de l'assignatura Projecte Expositiu amb la intenció de visibilitzar la producció artística de l'alumnat.

El projecte ha tingut el suport de la Fundació Brito, centrada en la cooperació per al desenvolupament del Brasil i Iberoamèrica a través de l'art, la cultura, l'educació, el turisme i el benestar. A més, aquesta exposició és comissariada per la seua directora, la Sra. Luciana Brito. Com a encarregades de l'organització d'aquesta exposició trobem Natividad Navalón i Teresa Cháfer, catedràtiques de la Universitat Politècnica de València (UPV), al costat d'Estefanía Díaz, becària FPI (Formació de Personal Investigador de la UPV) i les alumnes Patricia Soto i Rocío Arredondo, com a coordinadores de l'esdeveniment.

La proposta es concep des d'una mirada que es reflecteix com en un espill, que tracta la identitat, la seua percepció i la representació multidisciplinària de cadascun d'aquests artistes emergents.

Els artistes participants −Alex Sola Moragues, Alis Lencina, Andrea Beneitez Soriano, Anna Emil, Antonio Ovejero, Candela Marchetti, Carmen García, Carmen Planells, Doe McAndrew, Edgarcomics, Elena Barreres, Gemma Talens, Ilenia Villanueva, Inma Sans, Irene Alarcón Ferrandis, Joan Lloret, KRISOVA, Lapnea, Laura Cano, Laura Martínez Valera, Laura Montero, Lola Carbonell Payá, Lorca, Lucas Selezio de Souza, Lucía Martí, Lucía Sutil, Maria Canet, Marina Escudero, Marina Osca i Redón, Marta Bejarano, Marta Coll, Marta Nieves, Miguel Ángel Tudela, Noelia Miedes, Óscar Torres, Patricia Benavent Marín, Patricia Soto, Paula Barceló, Paula Catalá, Paula Menta, Pistach0, roraesploradora, Ruth Puchades Pous, Sara Montserrat, Saray Bachiller, Silvia Vendrell, Valeria Espeleta, Víctor Umea i Virginia Janovich− indagaran sobre la identitat, el monotema d'aquesta proposta artística. Les experiències que vivim i l'entorn que habitem constitueixen la nostra manera de ser de cara al món, conforma la identitat de cada individu. En aquest esdeveniment trobem les ambicions i els interessos d'una generació que deixarà empremta dins del panorama artístic actual.

Amb aquest projecte, la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la UPV cedeix l’Espai expositiu En Vitrina per a poder presentar noves propostes artístiques, la que aposta per les noves generacions d'autors que indaguen dins de les seues inquietuds més latents respecte a la identitat. Aquesta exhibició artística és una oportunitat única per a descobrir les pràctiques artístiques a nivell material i conceptual que actualment més rellevància tenen per als estudiants de l'últim curs del grau en Belles Arts, dels quals alguns marcaran un abans i un després dins de la nostra concepció de l'art contemporani.

Els convidem perquè vinguen i gaudisquen d'aquest esdeveniment el dia 5 de maig de 2022 a les 14.00 h, que s'obrirà amb una actuació del grup de capoeira Filhos de Angola.