Eco-grafismos

Exposició en l’Espai Vitrina, fins al 29 de juny.
15 de juny de 2021

Eco-Grafismes és un projecte col·lectiu multidisciplinari que sorgeix de la necessitat de transitar i reflexionar sobre el vincle entre les greus contradiccions del moment actual en el qual vivim i posar en valor la relació societat-naturalesa com una cosa inevitable per a la nostra supervivència.

L’exposició està formada per l’alumnat de la Facultat de Belles arts i comissariada per María Dolores García González. Cadascun dels seus treballs documenta una travessia pel sentir del natural del mateix autor o autora mostrant la seua mirada durant el retrobament amb el seu entorn.

L’exposició compta amb tres parts diferenciades. En la primera, els i les artistes registren una intervenció en un espai obert. Cadascun d’aquests treballs documenta una travessia pel sentir del natural del mateix autor o autora, mostrant la seua mirada durant el retrobament amb el seu entorn (*Espai Vitrina). Petjades és la construcció col·lectiva d’un paisatge on cada artista aporta la seua idea de naturalesa a un ecosistema major. Els diferents registres formen un nou imaginari col·lectiu que substitueix a l’anterior mostrant-nos el poder de l’artifici (T4). L’últim tram de l’exposició proposa una reflexió sobre el natural a través del fet escultòric. Cadascun d’aquests grafismes emmarquen una proposta des de l’hàbitat més personal del seu autor o autora (T4).

L’exposició podrà veure’s fins al 29 de juny en el Espai Vitrina, en l’hall de la Facultat.

Esta entrada ha sido vista por 22 visitantes.