Del 15 al 19 de maig: PAM! 17

PAM! 17 aspira a seguir el deixant marcat pels nostres predecessors i valora la faena ben feta dels nostres companys en les edicions anteriors. A més a més, volem continuar afegint valor al projecte amb l’aportació de noves idees i maneres de fer.

PAM! integra la diversitat en el seu discurs i, per tant, continua advocant per les produccions artístiques i multimèdia però tractant d’explotar el valor divers de cadascuna. PAM! 17 parteix dels valors de diferència i diversitat a fi d’acostar-los i crear diàlegs entre idees distants. Ajuntar, mesclar i difondre.

La nova edició de PAM! cerca, a més, l’acostament d’un projecte purament universitari a la ciutat. Una ciutat que ha anat transformant-se a poc a poc a colp de cultura de barri i de comunitat veïnal. Volem que la Universitat s’expandisca per la ciutat perquè, al seu torn, la Universitat s’òmpliga de ciutat.

PAM! 17 es descentralitza: s’escampa per la ciutat i s’estableix en barris i altres zones a banda de la Facultat de Belles Arts. Això implica que es promoguen formes de cultura comunitària i col·lectiva i, per tant, que es promoga el diàleg en la societat i la tolerància entre identitats.

PAM! Té com a eix físic central la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, on es munta l’exposició central de l’alumnat del Màster en Producció Artística i del Màster en Arts Visuals i Multimèdia. A més, té altres seus recurrents, com les facultats de Magisteri i Ciències Socials de la Universitat de València.

Durant aquests anys, tant la presentació de PAM! com la presentació del seu catàleg han anat mudant d’espai: el mercat de la Tapineria, l’IVAM i La Nau.

Enguany, seguint els nostres objectius, volem ampliar els espais on es faran activitats, volem portar el PAM! 17 a altres facultats de la Universitat de València i, també, a altres punts de la ciutat, amb especial rellevància en alguns barris.

PAM! 17 també desitja arribar a més públic. Per això, a més de l’estratègia descentralitzadora, oferirà noves activitats per a grups d’estudiants de batxiller, grups sènior i altres col·lectius que volem que participen del nostre projecte.

La programació es pot consultar en aquest enllaç: PAM!17

 

Esta entrada ha sido vista por 64 visitantes.