La setmana del 23 al 27 d’abril de 2018, es van impartir a les aules B-0-1 i B-0-2 de la nostra Facultat les conferències següents:

“Fotollibres o simples llibres de fotografia”, a càrrec de Juan Pedro Font de Mora. Dins de l’univers dels llibres, els especialitzats en fotografia podem dir que són la minoria de les minories (beneïdes minories, ai si no existiren!) però dins d’aquest gènere ha aparegut una subespècie. I és d’aquesta subespècie que en parlem.

“Veure i fer fotos, veure i fer llibres” a càrrec de Pablo Casino: a través dels llibres d’altri que em van incitar a fer els meus i malgrat els llibres que finalment vaig fer, contaré com pense que estan fets aquests llibres amb fotos. Es poden tocar.

Llibres amb fotos”, a càrrec de Ricardo Cases: contra tot pronòstic, en aquest moment del segle, queda demostrat àmpliament que el millor amic de les fotos és el paper; i que el millor suport del paper és el llibre. Això és molt discutible i el que puc aportar és la meua pròpia experiència amb les fotos i els llibres, amb els llibres amb fotos. Parlaré de les necessitats del fotògraf amb inquietuds editorials, de qüestions com la producció, l’edició i la distribució.

El cartell d’aquesta activitat, patrocinada pel Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles, es pot consultar en aquest enllaç.

Esta entrada ha sido vista por 15 visitantes.