PAM!18

MOSTRA DE PRODUCCIONS ARTÍSTIQUES I MULTIMÈDIA

PAM! sorgeix com sorgeix l’art, com emergeix la planta entre l’asfalt: per necessitat, amb valentia i imparable.

La mostra d’art PAM! naix el 2013 amb l’objectiu d’esdevenir aparador i eina d’impuls per a les obres dels estudiants del Màster en Producció Artística i del Màster d’Arts visuals i Multimèdia.

Aquest projecte, compartit entre la Universitat de València (UV) i la Universitat Politècnica de València (UPV), s’ha convertit en un pont entre la formació artística i la realitat d’aquest mercat. I per això ha gaudit sempre d’un jurat de primer nivell encarregat de seleccionar, entre més de 70 obres, les que s’exhibiran a l’IVAM durant l’exposició titulada “PAM! PAM!”.

Organitzat per alumnes del Màster en Gestió Cultural, i amb el patrocini de la Fundació Hortensia Herrero, PAM! ja té cinc edicions a l’esquena, durant les quals s’ha ampliat i ha mutat per a adaptar-se a la realitat en què s’emmarca.

“Cultura en emergència” és el lema de la sisena edició, que se celebrarà a la Facultat de Belles Arts del 15 al 18 de maig i cercarà, una vegada més, impulsar el talent jove. En aquesta ocasió, a més de mantenir l’esquema tradicional que ha vertebrat la mostra en anys anteriors, PAM! 18 tindrà la col·laboració de La Filmoteca, entitat que se suma a l’EMT València com a principals entitats col·laboradores.

 

La programació es pot consultar en l’enllaç següent PAM 2018

 

Esta entrada ha sido vista por 148 visitantes.