OUTSIDE 2018

Exposició d’alumnes d’intercanvi internacional 2017-2018

23 d'octubre del 2018

"Outside” és una iniciativa conjunta del Vicedeganat de Relacions Internacionals i d’un grup d’alumnes d’intercanvi de la Facultat de Belles Arts que han fet una estada acadèmica a l’estranger durant el curs 2017-2018. La proposta té com a objectiu mostrar una selecció dels treballs realitzats pels alumnes durant l’estada d’intercanvi en diverses destinacions internacionals.

L’exposició “Outside” s’emmarca dins de les activitats programades per a la Setmana Internacional de la UPV i coincideix, a més, amb les xarrades informatives sobre els programes d’intercanvi que hi ha a la UPV: Erasmus, Promoe i Freemover (fonamentalment). Aquesta coincidència contribueix a donar visibilitat als resultats derivats d’aquesta experiència d’intercanvi i esperona els estudiants a participar en les pròximes convocatòries.

L’exposició es va inaugurar el 23 d’octubre del 2018 i es pot visitar fins al 18 de novembre.

Comissària: Isabel Tristán.

Artistes: Begoña Amat, Irene Aliaga, Salvador Antón, Haydee Hilda Bocco, Gerard Bomboí, Miquel A. Corell, Francisco Corella, Javier Cruzado, José A. Delegido, Lucía Funes, Moisés García, Gema García, Inés García, Carmen Gimeno, María Ginestar, Aitana Goldschmidt, Olaya González, Diana Lázaro, Vicent Machí, Lidia Núñez, Gema Quiles, Rubén Salinas, María Sánchez, Sara Sanz, Inés Smith.