La exposició de Puck Cinema Caravana

Deu anys de cinema d’animació ambulant

3 d'octubre del 2019

 

La Puck Cinema Caravana és una caravana habilitada com a cinema. L’interior és una sala de projecció minúscula on caben set persones. La Puck porta, allà on va, pel·lícules d’animació de les que no se solen veure a la televisió. Tria curtmetratges d’arreu del món entre l’inesgotable fons artístic que ha produït aquest gènere al llarg del temps. El menú Puck és variat però selecte, i capaç d’alimentar l’esperit.

 

Ara que la Puck compleix 10 anys, ja són més de 80 els curts animats que s’hi han pogut veure. Pel·lícules de totes les tècniques, de totes les èpoques, de realitzadores i realitzadors consagrats i novells d’arreu del món.

Hem volgut celebrar-ho fent un regal a tots aquells que, després de viure l’experiència dins de la petita caravana Puck, encara no en tenen prou. En la web de la Puck (www.puckcinema.com) es poden continuar descobrint les obres i els autors i autores que han format part dels diversos programes.

 

Aquesta exposició que homenatja la Puck s’emmarca dins del Prime The Animation 7! , que enguany s’ha celebrat alhora a les ciutats de València i Bogotà, del 3 al 6 d’octubre del 2019, i que a més ha coincidit amb el Cartoon Spring Board celebrat a València del 30 de setembre al 2 d’octubre.

Comissària: Sara Álvarez Sarrat