Un lloc buit prop d'ací

L’exposició parteix de l’MMM*Fest: el més mínim moviment, fins a l’11 de gener del 2020

4 de desembre del 2019

 

Un lloc buit prop d’ací / Un lugar vacío cerca de aquí és una mostra a manera d’assaig que reuneix vint-i-una peces d’artistes de les arts visuals, escèniques i escrites. Propostes que giren a l’entorn del no-res o quasi res, el buit, l’imperceptible o el moviment mínim i lent enfront de l’imperatiu de la visualitat, el quefer i el moviment incessant que caracteritza la societat i les formes de vida contemporànies.

Aquesta exposició és part i resultat d’MMM* Fest: el més mínim moviment, iniciativa PAC 2019 en col·laboració amb el Laboratori de Creacions Intermèdia del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. La mostra va anar precedida, el mes d’octubre, d’una jornada d’un dia de duració a la Facultat de Belles Arts formada per performances, tallers i xarrades.

El títol de l’exposició fa referència al poema de Roberto Bolaño amb el mateix nom que apareix en dos llibres, Amberes y La universidad desconocida, i en el qual conclou: “Sé que hi ha un lloc buit prop d’ací, però no sé on”.

Comissària: Olga Martí

Artistes participants: Adela Moreno, Alejandro Ocaña, Bartolomé Ferrando, Espai en Blanc, Estela de Frutos, Grupo WDC, Isabel Gómez Mondragón, Isis Saz, Jesús Ge, Joaquín Artime, José Juan Martínez, José Luis Ortega Lisbona, Laia Ventayol, Mar Juan Tortosa, María Tamarit, Miguel Molina, Olga Martí, Rosana i Aris, Sales Miragall, Sane i Toni Portillo.

El fullet de l’exposició es pot consultar açí